Босът на Левски Наско Сираков, който по-рано днес обяви голямата новина за бъдещето на клуба - идването на нов собственик - англичанин с бизнес в САЩ, говори и за евентуалното завръщане на "Герена" на любимеца на "сините" фенове Станимир Стоилов.

"Да се надяваме да стане сделката до края на седмицата, може и до десетина дни да приключи всичко. Работи се сериозно юридически, за да са убедени феновете. Ние - българите, сме малко Тома Неверни. Затова съм поставил много условия, за да съм сигурен, че това, което се казва, ще се изпълни", каза Сираков  по време на празненствата за 107-ата годишнина на Левски. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Следващият сезон малко сме го изпуснали. Трудно ще е да изградим отбор за 40 дни, но ще играем решаваща роля в първенството. Да завършим всички неща по договора, а тогава ще мислим завръща ли се тандемът Наско Сираков - Станимир Стоилов", обясни легендата.

Илиана Раева разтърси мрежата с разкритие за Сираков и Левски

"От година и половина целият свят е в жестока криза. Нямаше как да се оправим без чужд инвеститор. Плюс това, няма сериозен футболен клуб, който и да е сериозен бизнес проект, без собствен стадион. Казах, че новият евентуален собственик иска построяването на нов стадион. Не се чувствам освободен. Ще се чувствам по-освободен в момента, когато сложим подписите върху всички договори", подчерта Сираков.

"Ще видим кога ще има конгрес и кой каква платформа ще изкара, но при всички положения Левски е за промяна и смяна на статуквото", добави той.

По-рано днес Сираков потвърди и новината на БЛИЦ от вчера, че новият собственик иска да построи нов стадион, както и тази, че при неизпълнение на инвестиционния план, акциите ще бъдат върнати на Сираков. Потвърди и това, че ще остане на работа на "Герена" и ще отговаря за спортно-техническата част.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството