ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е дал премия на футболистите след победата с 2:0 в дербито срещу ЦСКА в неделя. Мъри е извадил лични средства от джоба си и е наградил играчите си за успеха над "червените", твърди "Тема Спорт". Той е останал много доволен от представянето на отбора, от тактическата дисциплина и тоталната агресия на всичките си възпитаници и е решил да повдигне допълнително духа в тима. 

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

През този сезон футболистите на Левски прибират по 1000 лева за победа в Efbet Лига, като не е изключено бонусите да бъдат завишени за двубоите срещу ЦСКА и Лудогорец.

Все още не е ясно дали играчите ще бъдат наградени с премии и от генералния спонсор Palms Bet, който след дербито честити успеха на "сините". Букмейкърската компания направи това след спечелването на Купата на България през май. Играчите на Левски получиха допълнителни бонуси и за отстраняването на ПАОК в Лигата на конференциите. Тогава компанията "Еврохолд" даде отборна премия в размер на 20 000 евро.

В същото време в клуба се очакват и сериозни постъпления от билетите от вечното дерби. Около домакинството на ПАОК в първия квалификационен кръг на Лигата на конференциите "сините" отчетоха рекорден приход от 549 167 лева. От началото на сезона Левски игра 6 домакинства – 4 в Еfbet Лига и 2 в евротурнирите. Преди старта на официалните двубои от "Герена" бяха обявили официално, че от започването на кампанията "Левски е вечен" през февруари постъпленията в клубната каса от билети са точно 1 995 676,14 лева, като до дни ще бъдат отчетени приходите от дербито с ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК