Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обеща до края на годината клубът да изпълни желанието на треньора Славиша Стоянови за назначаването на спортен директор.

През лятото „сините“ искаха да привлекат на този пост австриеца Вили Рутенщайнер, но в крайна сметка той избра оферта от Израел. За последно Асен Букарев заемаше подобен пост - мениджър и координатор на спортно-техническата дейност. Той напусна „Герена“ през февруари тази година след само няколко месеца престой.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Старши треньорът иска спортен директор, с който да работи. Рано или късно този въпрос ще се отметне. Аз се надявам се до края да годината да затворим този въпрос. По-скоро все още се оглеждаме за подходящия кандидат. Ако има такива, които пасват на нашите очаквания, не е казано, че трябва да бъдат само българи или само чужденци“, заяви Иванов пред Канал 3.

„Водили сме разговори и с българи. Аз обаче с Христо Йовов не съм имал разговори. Не сме говорили Наско Сираков да се завърне на Герена“, добави шефът на „Герена“.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019