На "Герена" са парирали няколко опита да им измъкнат под носа Стайн Спиерингс. В основата за това са били клубове, които проявяват интерес към него. Те обаче не желаят да плащат за трансфер и се съветвали с мениджърите му дали няма вариант да напусне "сините", както го стори Холмар Ейолфсон, пишат колегите от "Мач Телеграф". 

Исландецът разтрогна договора си, а в замяна реши, че няма да търси заплатите, които Левски му дължеше от началото на годината. Така е получил от новия си клуб Розенборг част от парите, които норвежците бяха подготвили, за да го откупят от "сините". 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Спиерингс е желан в Италия и Германия, но до момента официална оферта за него не е идвала в София. От Левски са получили уверение, че той ще постъпи лоялно към клуба. 

Стайн в момента е и много важен за "сините", след като си пасна отлично с близнаците Боби и Ради Цоневи. Очаква се днес тримата да бъдат във вихъра си при гостуването на Ботев (Пловдив). В Коматево "сините" ще преследват четвърта поредна победа. Мачът от седмия кръг на efbet Лига е от 21:00 часа. 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​