Левски остава без ръководство и треньорски щаб! Изпълнителният директор на Левски Павел Колев, спортният директор Ивайло Петков, треньорът Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян ще подадат оставки на 13 май, когато приключи извънредното положение в България. 

Новината съобщи Колев при гостуването в "Спортното шоу на Дарик". Той обяви, че всички заедно са провели разговори и смятат, че най-правилно е да си подадат оставките, ако Васил Божков напусне официално Левски.

"Бяхме амбицирани да направим всичко възможно да стабилизираме клуба. При положение, че идва ново ръководство, най-нормалното нещо е да подадем оставки. Ако новите шефове ни поканят, вече можем да го обсъдим", добави Колев.

Замириса на барут и раздяла в Левски, а къде се скри Хубчев

Шефът в Левски обясни, че ситуацията на "Герена" е критична, а в касата има едва около 10 хиляди лева. "Утре очакваме около 235 хиляди лева от БФС, те са от парите от УЕФА, полагащи се за националните ни състезатели", каза той.

Първо в БЛИЦ: Наско Сираков се завръща на бял кон в българския футбол

Колев е провел разговор с Васил Божков, който е казал, че не може да финансира Левски, но е изразил готовност да предостави акциите си.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)