Обвиняемият бивш собственик на ПФК Левски Васил Божков, който се укрива от родното правосъдие в Дубай, все още не е опростил парите, които от "Герена" му дължат.

Това съобщи Павел Колев пред журналисти, след като стана ясно, че е входирал молбата си за оставка към деловодството на клуба. Изпълнителният директор на Левски си тръгва от "Герена", тъй като "има ново предизвикателство, което не е редно да отказва".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Не мога да кажа конкретна цифра относно дълговете, трябва ми време за такава сметка. Тя няма да се различава много от цифрата, която сте чули от Наско Сираков и Надзорния съвет. Моят морален ангажимент беше до края на 2020 година, нямахме проблем с Наско Сираков. Тук е моментът да благодаря на всички бивши собственици - Томас Лафчис, Тодор Батков, Александър Ангелов, Николай Иванов, Иво Тонев, Спас Русев. Клубът има задължения към Национална лотария, другото е по строежа на сектор "А" на стадиона, което задължение беше изкупено от фирма на Васил Божков. Нещата се движат", каза Павел Колев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството