Левски ТВ пусна специален видео клип с опит да върне феновете по трибуните на стадион "Георги Аспарухов". В кадрите може да се видят някои от последните голове на Димитър Пиргов, Роман Прохазка и Божидар Краев, както победното попадение на последния срещу Лудогорец през август. Тримата изброени и Веселин Минев приветстват публиката в този клип със следната фраза: "Тези мигове са безценни само когато ги споделяме заедно! Ела на "Герена"! Подкрепи Левски!"

В същото време и от Националния клуб на привържениците на Левски споделиха клипа, придружен със следния текст:

"Те заявиха, че ще играят докрай за своята публика. Те ни носят емоции. Те успяха да се изправят в тежките мигове и да продължат напред. Те не спират да се борят. Те са футболистите на "Левски"! А вие? Вие сте привържениците на "Левски"! Тяхната опора! Тяхното вдъхновение! Техният импулс!

Без вас магията от играта просто я няма! Без вас "Левски" губи идентичността и смисъла си! Защото "Левски" е и винаги ще бъде сплав между отбор и фенове.

Обща кауза и идеал! Ела на "Герена". Защити "синята" идея!"

Както е известно, тимът на Елин Топузаков приема Локомотив (Пловдив) тази събота от 15:00 часа в мач от 15-ия кръг на Първа лига.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига