ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков - Тодор Т. Батков, избухна гневно срещу ЦСКА и феновете на "армейците" от Сектор "Г" заради използваните пиротехнически средства по време на дербито, спечелено от "червените" с 2:0. Той не пропусна да подчертае, че припомни, че "за жалост идиотите явно са и в двата лагера".

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

"Защо ГМО-то от Ловеч никога няма да бъде шампион? Заради терористичните си "фенове"! С очите си видях как от сектор Г започнаха да обстрелват феновете на Левски в сектор А с ракети и други пиротехнически средства. Имаше поне десет изстрела директно в лицата на хора от публиката на Левски - в множество, включващо и деца. Младо момиче е получило изгаряния и на полувремето е отведено с линейка към болница. На свой ред полицията не реагира по никакъв начин и това даде възможност на още пиротехнически изделия да полетят от сектора на "червените". Стигна се до влизане на полиция в Сектор "А", вместо в Сектор "Г"", написа Тодор Т. Батков в социалните мрежи.

"Редакция: Разбрах, че на предишен мач с ЦСКА, идиотите от Сектор Б са хвърляли бомбички и ракети в секторите с фенове на противника. За жалост идиотите явно са и в двата лагера...", добавя синът на адвоката.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!