"Синята" част от футболна България лудна за билети за мача с Марибор, който е в четвъртък от 20:00 часа. Представянето в първата среща и резултатът 0:0 активизира привържениците, които се втурнаха за билети за реванша на "Георги Аспарухов".

Освен опашките на "Герена, за които вече писахме, стотици заявки пристигат и в офиса на Националния клуб на привържениците. Поради тази причина от там излязоха с организационно съобщение.

Ето какво гласи то:
Във връзка с огромния интерес към мача реванш с Марибор, който ще се проведе на 21.07.2016 от 20 часа на стадион „Георги Аспарухов“, Националният клуб на привържениците на Левски уведомява всички привърженици на отбора, следното:

Предвид ограничения брой билети, с който НКП разполага за разпределение сред всички свои регионални структури, при разпределението и продажбата на билетите с приоритет ще се ползват онези членове на НКП, които са заплатили годишния си членски внос за 2016 година, както и са били редовни при заплащането на членски внос в предходните години. Всеки редовен член на организацията ще получава до 3 бр. билети за мача.

Припомняме, че всички членове на сдружението, които към настоящия момент не са заплатили членския си внос за 2016 година, както и онези левскари, които желаят да станат членове на НКП, могат да направят това в магазина на бул. “Тодор Александров” 23 и да получат билети за мача.

С оглед избягване на напрежение и нарушаване на организацията, при разпределението на билетите за мача с Марибор уведомяваме, че посоченият по-горе принцип ще бъде спазван изключително стриктно, с оглед защита интересите на редовните и лоялни членове на организацията.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа