Големите фенски организации на Левски са доволни от кандидатурата на икономиста Петър Ганев за член на новия Надзорен съвет на футболния клуб. Както вече стана ясно, Ганев заедно с мажоритарния собственик Наско Сираков и с другия основен акционер Константин Папазов са предложени за одобрение от Отчетно-изборното събрание на "сините", което ще се състои на 17 юли, за тричленния най-висш ръководен орган на дружеството.

"По предложение на Тръст "Синя" България и след широка подкрепа от големите сини организации кандидатирахме Петър Ганев за член на Надзорния съвет на ПФК Левски. Петър Ганев ще бъде лицето, което ще заема т.нар. "фенска квота" в НС. Изборът за нов Надзорен съвет ще се осъществи по време на Общото събрание на акционерите на ПФК Левски АД на 17 юли. Името на Петър Ганев вече е вписано в поканата за отчетно-изборното събрание на Дружеството.

Петър Ганев е старши изследовател в Института за пазарна икономика, в които работи от 2007 г. Интересите му са в областта на развитието и икономическия цикъл, публичните финанси и ролята на държавата, регионалното развитие, свободните пазари и неравенството. 

Ганев е председател на УС на Българската макроикономическа асоциация в периода 2016-2017 г. Автор на множество статии с икономическа тематика. Бивш член на Управителния съвет на Тръст "Синя България", написаха от сдружението на феновете на Левски.