Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков съвместно с изпълнителния директор на клуба Павел Колев, членът на Надзорния съвет Петър Ганев и управителя на официалния магазин на "сините" Пламен Петров представиха членските карти на клуба "Аз съм Левски". Това се случи на пресконференция на "Герена". 

"Още от първите дни на юни започнахме да водим сериозни разговори с Павел Колев на тема „членски карти”. Разбира се, моето желание беше месец по-рано да стартираме тази кампания, но преценихме и мисля, че това е правилно, че трябваше да предложим продукт, който напълно заслужават нашите привърженици. Смятам, че до голяма степен успяхме, така че давам старт за начало на кампанията за членските карти", откри събитието Сираков. 

"Искам да уточня, че проектът, който ще представим пред вас, е само първата стъпка от един голям процес. Той ще продължи поне няколко месеца и има за крайна цел да сбъдне мечтата на всички фенове, а именно във всеки един момент не само да знаем кои са левскарите, а и къде се намират и какво имат, като потребност от любимия си клуб. Активно се работи по целия проект, но като част от членската кампания се разработва и нов сайт на Левски. Той ще бъде като платформа, която да събира всички привърженици на едно място и ще има функция на основен комуникационен канал с феновете”, обясни Павел Колев на пресконференцията на "Герена".

"Днешният ден потвърждава, че клубът е тръгнал по нов път, който го връща при неговите привърженици. Членската карта дава повече, отколкото една акция. Чрез нея ти ставаш част от този клуб. Голямата стойност е официализирането на голямото ни семейство. Картите нямат за цел да спасят клуба, а да върнат магията в него", каза Петър Ганев.

Управителят на официалния магазин на Левски Пламен Петров представи начините, по които феновете ще могат да си закупят членски карти “Аз съм Левски”. “След като влезете в нашия сайт вече ги има заредени членските карти. Има специално меню за картодържателите, където феновете ще трябва да си въведат данните. Попълват се имена, имейл, ЕГН и избор на вида на картата. Единият начин на плащане във фен магазина на Левски, а следващият е като поръчка до адрес. Всичко е доста елементарно като попълване”.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

“Важното е да се знае, че се има за цел избягването на реденето по опашки. Единият вариант е всичко да бъде подготвено и всеки да дойде да си я получи директно от магазина. Другият вариант е през плащане с кредитна или дебитна карта, има и възможност за наложен платеж при доставка с куриер на посочен адрес. Плащането става на място на куриера. След отварянето на платформата в 19:14 тази вечер, хората ще могат да правят заявки. От днес влизаме в сила за приемане на заявки, а от събота ще можем и да раздаваме вече самите карти. Ще има брояч, който в реално време ще следи продадените карти. Няма да се следи от коя категория, а като обща бройка. Това е важно, защото една от целите на тази кампания е да се преброим колко левскари сме. Заложели сме доста амбициозни таргети, но най-важното е как ще стигнем до хората. От събота нашият пътуващ магазин също ще може да изработва масовите членски карти - бронзова, сребърна, златна и семейна. Планували сме този магазин всяка седмица да е в различна точка на страната. Идеята е тези, които нямат достъп до интернет, да могат да си закупят от родния си град. Надявам се поне 30-40 хиляди членски карти да продадем. Не бих искал да спекулирам с конкретни цифри, най-същественото е друго - да отворим клуба за привържениците си и да имаме лостове за комуникация с тях”, добави Павел Колев.

"Кампанията по никакъв начин не е обвързана с оцеляването на Левски. Това е бъдещето! Най-вероятно има финансово измерение, но то е на втори план. Може да се превърне в солидно перо за годишния бюджет на Левски, но това зависи и от работата на клуба. За всеки би било лукс да разполага с гарантирани приходи от членство. Сигурен съм, че не само първият отбор, а и ДЮШ и всички в клуба ще се ангажират в тази кампания. Футболистите от първия отбор трябва да я подкрепят по всякакъв начин като лица на тази кампания. Разликата между бронзовата и сребърната карта не е за пренебрегване. 72 лева за 12 месеца мисля, че би било по силите на някои фенове. За всички е ясно, че времената са тежки. Обмисляли сме варианти за разсрочено плащане - месец за месец, но преценихме да започнем така. Ако трябва, ще правим и промени. Ясно е, че едва ли физически Наско Сираков ще може да посети всяко кътче. На някои места ще ходят легенди на нашия отбор. Основната цел е Наско Сираков да обиколи повече градове и малки места, където има левскари", каза още Колев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​

Снимки: АНТОН УЗУНОВ