ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Наско Сираков коментира горещата тема с евентуалната смяна на собствеността в Левски. Легендарният голмайстор на "сините" говори още за детството си и семейството си в интервюто, което даде пред Десислава Банова-Плевнелиева за Нова телевизия.

"Aз съм най-слабият спортист в семейството ми. Баща ми (б.р. - легендарният борец Петко Сираков) е първият ни световен шампион, съпругата ми е световна и европейска шампионка, а аз съм достигал само до четвърто място на Мондиал. За футбола ме запали дядо ми по майчина линия. Когато гостувах в Стара Загора за ваканции, той ме водеше на мачовете на Берое. По мое време нямаше с какво друго да се занимаваме на улицата, освен с футбол и фунийки. Дядо ми беше изключителен левскар. Баща ми дълги години беше служител на ЦСКА, но след като напусна клуба беше категоричен, че двамата му синове ще се състезават за Левски", каза Сираков. 

 3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Левски за мен в момента е мисия, огромна любов. Имам чувството, че съм си оставял кожата и кръвта по терена. Аз съм един изключително щастлив и горд левскар за това, което съм дал на клуба", продължи легендарният голмайстор.

"Всяка безсънна нощ и всяка изпушена цигара за Левски си заслужава", подчерта Сираков.

"За новия собственик - не можем да кажем, че имаме такъв. В момента, в който се случи това, ще се случи прозрачно, на пресконференция с евентуалния нов собственик. Не крия, че се водят сериозни разговори с потенциален инвеститор. На този етап мога да кажа, че аз съм собственик на акциите и все още не е изгряло слънцето на нашата улица", каза Наско Сираков по горещата тема.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Той е категоричен, че има зад себе си не просто силна, а по-успяла от самия него жена. Отдава факта, че двамата с Илиана Раева са успели да съхранят любовта си вече 40 години на това, че са "по-старомодни".

"Изключително горд съм със семейството ми, на което държа изключително много. Семейството е моята крепост. Много съм благодарен на Илиана, че в най-тежките моменти, е най-силният ми гръб. Трите ни внучки изпълниха живота ни", каза щастливият дядо. 

Попитан кое е най-голямото чудо в живота му, Сираков обясни: "От спортна гледна точка е четвъртото място в САЩ през 1994 г. От житейска гледна точка по-голямо чудо от семейните взаимоотношения няма. Трите ми внучки са най-голямото чудо в живота ми."

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК