Собственикът на Левски Наско Сираков говори на пресконференцията след края на Общото събрание на клуба. Легендата изрази оптимизъм за бъдещето на клуба и категорично подчерта, че "сините" няма да фалират. 

Според Сираков на срещата днес се е видяло в още по-голяма степен това, което феновете демонстрират в последните пет месеца, и въпреки че клубът е в най-трудния момент в историята си, може много бързо да подобри състоянието си и да започне "да лети".

"Въпреки моето заявено желание с идеята, че Левски тръгва по нов път, за мен беше излишно и ненужно да не освобождаваме досегашните членове на Управителния и Надзорния съвет. Но трябваше да се съобразя с волята на акционерите, макар че имах право еднолично да реша този въпрос. Това ще стане на следващото Общо събрание", каза Сираков.

"Не съм Астор. Споделих реалната ситуация, в която се намира Левски сега. Неща, които са всеизвестни, откъде могат да дойдат постъпления в клуба. Нищо ново от това, което сме споделяли в медиите", добави легендата.  

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Дискусиите между фенските организации не мога да ги накарам да се заобичат. Когато става въпрос за интереса на Левски съм споделил, че трябва да гледаме в една посока. Клубът може да сключи споразумение с всяка една фенска организация по всеки един въпрос, когато е в полза на клуба“, заяви той.

„Левски предизвиква безгранична любов и омраза. От крайност в крайност. Не желая да бъда арбитър за различията, които имат фенските организации. Левски има нужда от всеки един фен. Привържениците са без аналог в последните пет месеца. Шапки долу. Когато дойдат на стадиона трябва да подкрепят отбора и да гледаме в една посока“, добави Сираков.

„Какво се разбра от Общото събрание? Това, което виждаме през последните пет месеца се забелязва още повече от отношението на акционерите към съдбата на Левски. Това са хора, които са неразривно свързани с клуба. Имаше градивни предложения и всички осъзнават, че Левски се намира в най-тежкия момент в историята си. Това не значи нищо и когато сме заедно ще изправим Левски на крака и ще го накараме да полети“, продължи мажоритарният собственик.

"Не съм провел разговор с министър-председателя. С господин Кралев разговарях няколко пъти. Знам, че нищо няма да се случи като гледам какво става в държавата и какво е на главата на правителството. Левски винаги се е борил и оправял сам, така че разчитам пак да е така. Не ми минава през главата, че Левски ще фалира", добави Сираков.