Левски няма да има тирета, запетайки, точки и т.н. Това обяви собственикът на клуба от "Герена" Наско Сираков, афектиран от появилата се информация, че "сините" може да вземат лиценза на Септември (София). 

Легендата обясни, че Левски няма проблем с лиценза за родното първенство, като единствено може да има трудности за европейския лиценз за следващата година.

Сираков: Ножът е опрял до кокала! Заедно ще спасим Левски! ВИДЕО

"Левски няма проблем с лиценза си. Смехотворно е това, което се появи. Намирам го целенасочено да се пуска такава информация. Да, с Румен Чандъров се познавам, не сме се виждали от един месец. А и по-добре да не го виждам, защото му държим пари за Здравко Димитров", каза Сираков на пресконференция на "Герена".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"При Левски няма да има тирета, запетайки, точки и т.н. Проблем с лиценза за първенството нямаме. Проблем може да се появи до 31 юли с евролиценза ни за следващия сезон", обясни босът на "сините".

"Левски ще го бъде, това е 100% сигурно. Ако трябва, ще играем само с юноши", подчерта Сираков.

Toй каза, че Левски ще се опита да стабилизира финансовото си състояние с продажбата на някои от футболистите си. "Трансферният прозорец у нас не е отворен, а и в повечето други държави също. Има интерес към наши играчи. Това е другото перо, на което разчитаме, за да покрием тази финансова дупка. Има футболисти, които могат да разтрогнат, но за тези, към които има интерес, правим всичко възможно да ограничим щетите до максимум", каза Сираков.

"Договорът с "Макрон" аз го прекратих, вече имаме контракт с "Хома". Не искам да навлизам в подробности. "Макрон" има право да търси правата си по съдебен път, това не ни плаши", коментира босът на Левски относно ситуацията с екипировката на клуба.

"Акциите на Тити са още в мен. Заради болестта му не успяхме да му ги прехвърлим. Следващата седмица, ако тестовете му са отрицатели, ще задействаме тази процедура. Наистина тези акции са предвидени за продаване", обясни още Сираков.