Новият собственик на Левски Наско Сираков намекна, че може да се стигне до раздяла и с Петър Хубчев. На пресконференцията си на "Герена" легендарният голмайстор обяви, че повече няма да разчита на спортния директор Ивайло Петков.

Снощи Левски загуби с 0:2 гостуването на Локомотив (Пловдив) от полуфиналите за Купата на България, което още повече утежни ситуацията за Хубчев.

"Водих разговори със спортно-техническия щаб. Всеки, който обича Левски, не е доволен от това, което вижда. Трябва да се направи нещо. От голямото желание на всеки нов собственик, първо да се хареса на феновете, а след това и да успее с него, но са се направили спортно-технически грешки. Тук е големият потенциал и ще избера точните хора, които ще ми помогнат", oбясни Сираков.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Не разчитайте, че ще хвърлям бомби и ще обявявам имена. Работи се в абсолютна всяка посока. Предстоят ни в следващите дни разговори с мои бивши колеги и хора, които са работили в клуба. Но не трябва да се правят интриги. При всички положения ще проведа още един разговор с Петър Хубчев и тогава мога да бъда по-конкретен за неговото бъдеще", каза Наско Сираков.

Той даде ясно да се разбере, че "сините" ще се разделят с доста играчи - "Какво представлява в момента първият ни отбор? Абсолютен дисбаланс. Разполагаме с четирима вратари и договор с пети. Четирима нападатели и пет защитника. Уникални за нашите стандарти заплати на футболисти, които са извън групата или на пейката. Това няма да продължава. Сигурно и аз ще направя грешки, но те не могат да бъдат в съотношение десет към едно", коментира Сираков.