"Докато не постигнем разбирателство с Петьо, не можем да назначим старши треньор", обяви собственикът на Левски Наско Сираков, потвърждавайки бомбата на БЛИЦ, че Петър Хубчев спъва назначението на Славиша Стоянович за нов треньор на "сините".

"Надявам се скоро да подпишем спонсорски договор и тогава да започнем разговори с Хубчев и щаба му. По никакъв начин не трябва да се хвърля вината върху Хубчев, просто такива са изискванията на БФС. И ние в този момент докато не постигнем споразумение с Петьо, не можем да назначим старши треньор", добави Сираков, който по-рано съобщи, че Стоянович ще е не само треньор, а и спортен директор на клуба.

"Славиша много обича Левски. Най-лошото е, че попада в изключително тежък момент, имайки предвид изключително големия брой болни играчи с коронавирус. Явно това е част от изпитанията, на които трябва да бъде подложен нашият клуб. С оглед на това, че вчера имахме отново положителни случаи, отборът се разпуска до петък. В петък ще ги съберем, за да видим кой е оживял. Вече им загубих бройката колко са заразени", каза Сираков. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Говорих с доста хора и тук в България, и в Европа. Нямаше нито едно отрицателно мнение за Славиша. Явно, че заразява хората и им въздейства положително. Още веднъж казвам, че Левски намери правилния треньор. Никакви условия не са поставяни на Славиша. Единственото условие е да започнем и да изграждаме отбор за следващата година. Да избегнем максимално оттук-нататък грешки в селекцията. Когато взимаме нови футболисти, да сме убедени на 100%, че това са играчите за Левски", добави Наско Сираков.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството