Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков присъства на събитието „Магията Гунди“, организирано от „сините" пред сектор "А" на "Герена" и посветено на филма „Гунди – Легенда за любовта“.

"За филма няма да говоря. Препоръчвам на абсолютно всеки да го гледа, няма да съжалява. Искам да поздравя Иван и Андрей, главните актьори във филма, целия актьорски състав и всички тези, чиито имена изписват след филма. Свършили са една великолепна работа“, започна Сираков.

"Гунди не е само футболна, спортна, а историческа фигура за България, особено за синята общност. Аз съм израснал с мисълта евентуално някога да стъпя на терена, на който е играл Гунди. Не ми е минавало през главата, че ще постигна доста неща във футбола. Представял съм си, че искам да стъпя на този терен, на който е играл“, каза Сираков пред присъстващите, сред които Станислав Генчев и играчи на Левски.

"Работата по този филм е изключително трудна. Бях малко скептично настроен, нo 2 часа и 40 минути минаха на един дъх. Ще ви зареди с изключителна eнергия, това е иконата на Левски“, добави Наско Сираков.

 

Магията "Гунди" оживява на "Герена"!

Магията "Гунди" оживява на "Герена"! Ден след грандиозната премиера на филма "Гунди - Легенда за любовта". Всички заедно, един до друг, защото кой друг, ако не "Левски", трябва да пази спомена и легендата за "Гунди" жива!

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Четвъртък, 10 октомври 2024 г.