Лидерът на феновете на Левски в сектор "Б" Любомир Костадинов зададе въпроси на изпълнителния директор на "сините" Павел Колев. От доста време напрежението между него и един от силните хора на "Георги Аспарухов" е високо, а сега известният като Младежа привърженик директно нарича Колев "Г-н Мразя Истината". В последната си публикация във "Фейсбук" Костадинов разкрива неща от кухнята на "Герена".  

Цялото послание на Костадинов във Фейсбук:

"Г-н Мразя Истината Колев щял да дава пресконференция в четвъртък. Най-вероятно ще забравят да му задават съществени въпроси, затова моля почтените журналисти, както и обикновените мисирки, ако е възможно и не се нарушава нечие спокойствие, да го питат:

- Има ли клауза в договора на Хубчев, която казва, че при прекратен договор му се дължат всички заплати до края на договора?

- Ясно е, че Божков е бил съгласен, но одобрява ли той като изпълнителен директор, който подписва договорите, подобна клауза и изгодна ли е тя за Левски?

- Левски съди Стоилов за неполучена премия за класиране в Шампионска лига от 60 000 лева. Одобрява ли това дело? По-заслужена ли е неустойка на Хубчев за уволнението му след 4-то място и невъзможност да се класира в европейските турнири, която е 5-6 пъти по-голяма от скромния шампионски бонус на Мъри? Какви са според него моралните основания на двамата треньори да имат претенции към Левски?

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

- В светлината на разкритията, че в БФС са надписвали сметки за лагери и хотели, включително по негово време, какво смята за цените на лагерите на Левски в чужбина? Вярно ли е, че Левски е платил през зимата в Анталия двойна сума спрямо Черно море, който е бил в същия хотел и е ползвал същите услуги. Колко е сумата, която Левски е платил за този лагер, защото все пак сметката идва при левскарите?

- Подавали ли са двамата с Хубчев оставка, както обеща по радиото? Тези оставки разглеждани ли са от Управителния съвет?

- Колев твърди, че се е отказал от заплатата? Нека уточни: отказал се е или я е отложил за следващите месеци? Да кажем до края на 2020 година, когато Левски трябва да покаже, че му е платил, за да вземе лиценз. Може ли да покаже документ, с който се отказва и няма претенции към Левски, ако това е така?
- Вярно ли е, че Божков му е намалил заплатата и му е сложил прокурист, който да му разписва всички харчове?

- На последното Общо събрание каза, че като се е запознал с тежкото финансово състояние на Левски при Спас Русев е заявил, че не може да бъде полезен на Левски. В сегашното тежко състояние чувства ли, че може да бъде полезен на Левски и какво се е променило?

- Искал ли е на него да бъдат прехвърлени акциите на Левски и правил ли е опити да договори това в кабинети на изпълнителната власт по време на карантината?

Питам отрано, за да може да се подготви и да се получи интересна пресконференция. Надявам се журналистите да проследят дали питанията ми са отправени и са получени конкретни отговори след като опищяхме света колко сме прозрачни. Ако други левскари смятат, че могат да го питат нещо важно за клуба, нека го направят!".

efbet Лига - сезон 2020/2021