Треньорът на Левски Славиша Стоянович бе видимо ядосан от представянето на играчите му в последната контрола преди подновяването на първенството. "Сините" победиха с 1:0 Спортист (Своге) на "Георги Аспарухов".

"Не съм доволен, от първата част специално. Много грешни докосвания. За второто полувреме изобщо нямам коментар. Тези момчетата, ако искат да играят в Левски, трябва да си променят отношението. Нищо общо с това, което показахме в Хърватия. Имаше много апатия. Всичко беше добре на лагера в Хърватия, но днес не се получи.

Имаха два и половина дни почивка, каква умора? Това не беше умора. Трябва да изчистим грешките по-бързо. Специално първото полувреме имахме доста центрирания и отляво, и отдясно в наказателното поле, но не успяхме да се спогодим. Трябваше да атакуваме топката, да искаме да вкараме гол, а не беше така", каза словенецът. 

"Защитата може по-добре, по-компактно. Имаха своите шансове гостите от Своге. Може по-добре и трябва по-добре. Не съм си избистрил състава за двубоя с Монтана. Има още цяла седмица на работа. Ще видим", добави още треньорът на Левски.

"Ситуацията с Андриан Краев е сложна. Може да се наложи да иде на операция", разкри Стоянович.  

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021