Левски е близо до преподписване на договора на един от основните си футболисти, след като лично собственикът на клуба Спас Русев е отправил оферта към защитника Милош Цветкович.

„Първото предложение към Цветкович дойде в събота, лично от г-н Русев. Да успокоя феновете на Левски, позициите са много близо и мисля, че ще се разберем“, коментира в „Студио Дерби“ агентът на играча Милко Бански.

Бранителят е неразделна част от титулярния състав на тима и ще излезе и в тежкото гостуване на Черно море за Купата на България - в сряда от 16:00 часа. Един от най-интригуващите мачове от осминафиналите бе поверен на рефера Ивайло Стоянов. Поради очаквания голям интерес към срещата пък ръководството на варненци реши да пусне днес в предварителна продажба билетите за мача.

Пропуски за феновете на двата отбора ще могат да бъдат закупени от 10 до 17 часа в административната сграда на стадион „Тича", а в деня на мача в сряда, пропуски ще се продават от 12:30 часа на касите на клубното съоръжение на варненци. Цената на талоните е шест лева. Двубоят между Черно море и Левски е от 16 часа на стадион „Тича“ във Варна.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019