Треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази разочарованието си от играта на футболистите му след гола на ЦСКА 1948, довел до загубата с 0:1 на старта в efbet Лига.

„Неприятна загуба за нас. Общо взето с оглед на развитието на мача. През първото полувреме имахме преимущество, но не успяхме да вкараме. Когато противникът остана с 10 човека играхме глупав футбол – през средата, с много блъскане, грешни решения. След гола имахме цялото време на света да направим по-добри атаки, но играхме изключително глупаво“, заяви ядосаният Мъри Стоилов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„След като имаме 17-18 удара е добре, защото другия път ще влязат във вратата. Трябва да продължим да играем така, както през първата част. Футболът се играе и с глава, не само с желание. Не мога да си обясня това нещо. Искахме да контролираме топката, да въртим, но ние тръгнахме през средната зона, от където ни хващаха на контраатака. Противникът беше с 10 човека и за това върнах Георги Миланов. Нямахме нужда от излишни защитници. Играхме със сърце, душа, а не с глава. Всеки искаше по най-бързия начин да завърши атаката или да вкара гол, което беше грешно“, добави наставникът на „сините“.

„Винаги към Левски трябва да има очаквания. След като си побеждавал миналата година е нормално е да искат хората да побеждаваш и сега. Ако изчистим пропуските и играем по-умно нещата няма да изглеждат толкова лошо, колкото очаквах“, завърши специалистът.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа