ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди утрешното дерби с Лудогорец от 17:45 часа на "Герена". Мъри каза, че е дошло времето играчите му да покажат на какво са способни и допълни, че "сините" повече не могат да се оправдават с лошите терени или други външни фактори.

Специалистът потвърди новината на БЛИЦ от снощи, че "сините" се готвят да вземат футболиста на Пирин (Благоевград) Чебрайлс Макрецкис и са в заключителни преговори.

"На този етап това са футболистите, с които ще играем. Латвийският футболист от Пирин има качества. Ще се опитаме да го привлечем, но през лятото, когато изтича договорът му“,  призна Мъри и продължи по темата с мача срещу Лудогорец.

„Всички футболисти са здрави и тренират с отбора. Имаме на няколко позиция конкуренция и ще решим кой ще започне мача, но като група за пръв път от началото на сезона няма играчи, които са наказани или контузени, освен Асен Митков“, заяви Стоилов.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

„При всички положения новото попълнение ще вземе участие. Всички футболисти са в Левски да играят. Сега е удобен момент след лесните оправдания за лошия терен и лошото начало да покажем на какво сме способни. Сега ще имаме добър терен, не добър, а отличен противник. И ще трябва да покажем на какво сме способни.

Очаквам Лудогорец да е в по-добър ритъм след мачовете с Андерлехт, където се представи на отлично ниво. За нас е добър момента да покажем една футболна битка, както сме показвали винаги срещу Лудогорец. До сега намирах оправдания за моите играчи в терена, а сега ще играем на добър такъв“, каза още той относно предстоящия двубой срещу шампиона на България.

„Нивото, на което игра Лудогорец е такова, което ние също не можем а достигнем. Говорим за непредизвикани грешки в турнир, в който играят силни европейски отбори. Моментът е идеален Левски да покаже добро лице, както и че сме достигнали на едно добро ниво.

Футболистите ще трябват да покажат агресия и динамика по време на мача. Вече не можем да измислим лесното оправдание с терените. В предишните ни мачове противникът ни не бе на нивото на Лудогорец. Има възможност отново да не се получат нещата заради нивото на Лудогорец, след като не успяхме да спечелим наглед по-лесните мачове“, заяви Мъри.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК