Треньорът на Левски Станимир Стоилов бе доволен от играта на тима след категоричната домакинска победа над Пирин с 3:0 в мач от 12-ия кръг на efbet Лига.

"Доволен съм от победа и от резултата. Има малко по-добро представяне от предния мач, но има какво да подобряваме. Нямаше публика, което прави по-трудни нещата за футболистите, но съм доволен", започна Мъри след мача.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Имахме контрол над събитията. Справихме се доста добре във фаза защитата. Пирин нямаше голово положение, което е добре за нашия отбор. От началото на сезона почти всеки мач получаваме по един или два гола. Във втори мач, откакто аз съм начело на Левски се представяме добре в защита. Имахме добро партньорство всички на терена. Кордоба и Зайков се стараха много, но аз искам много по-голяма увереност. Нашите стопери трябва да са хората, които да задават ритъма, а все още сме далече от това.

"Би трябвало да постигаме категорични победи на нашия стадион, но трябва да играем още по-уверено. Футболистите имат по-големи качества, отколкото показват сега, за да донесем радост на хората, но да живеем в розови сънища е още рано", завърши Станимир Стоилов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022