Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян говори пред медиите след срещата с изпълнителния директор на клуба Павел Колев. Той призна, че ситуацията е тежка. 

“Някои хора са доволни от ситуацията. Аз лично - не. Както и привържениците на Левски. Да си левскар не е лесна работа. Знам го за себе си от адски много време. Колкото и да ми се иска, не разполагам с инструментите да успокоя голямата фенска маса. Това, което можем да направим, е да бъдем единни, максимално активни и да защитаваме Левски както го разбира всеки един за себе си", започна Хиндлиян.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Ние сме показали, че когато сме до стената, можем да сътворим нещо, което никой не очаква от нас. Надявам се да покажем това нещо на 15-и. Ще подемем всякакъв вид финансови инициативи, с които да помогнем на клуба, но практиката показва, че пари трудно се събират. Дори в началото да се съберат, с времето спадат. Положението не е розово”, каза още той.

“Къде да се върнат акциите? Един предишен собственик депозираше акциите в касата на клуба, ако си спомняте. В момента е труден период. Не сме обезкуражени, Левски е институция на 106 години и сме минали през изключително тежки периоди. Надявам се, че ще се намерят варианти. Нещата зависят от нас, привържениците. Трябва обединение, а не фокусиране върху отделни персони и незначителни неща”, допълни председателят на НКП.

“Не съм в главата на Васил Божков и нямам представа какво се случва там. Нямам представа какви ходове ще предприеме. Те са много, хипотетични и в сферата на вероятностите”, завърши Хиндлиян.