Вратарят на Левски Боян Йоргачевич призна след победата с 2:0 над Черно море, че при "сините" е имало голямо напрежение преди срещата от 22-ия кръг на "А" група. Сърцатият сърбин беше избран за най-добър играч в срещата на "Тича", след като се отчете с редица отлични спасявания и не позволи на варненци да му вкарат гол.

"Всички знаехме, че ще бъде труден мач. Имаше голямо напрежение преди двубоя. Инкасирахме загуба от Лудогорец в Разград. Ние искаме във всеки мач да побеждаваме, но тук, на „Тича“, не е лесно да се играе срещу Черно море. Това е добър отбор, с характер. Днес моят тим обаче беше психически стабилен", коментира пред колегите от Диема Спорт Боян Йоргачевич.

"След всичко, през което минахме миналата вечер - спахме само 3 часа, това показва колко стабилни бяхме. Показахме и качества", каза сърбинът по повод транспортните неволи на тима.  

"Направихме добра селекция. Похвала за всички играчи. Няма значение, че аз съм Играч на мача. Всички футболисти от моя отбор са номер 1. Имаме добро бъдеще“, добави Йоргачевич.

„Вратарят трябва да дава стабилност на отбора. Когато вратарят е спокоен, той дава самочувствие на всички пред себе си“, каза още опитният сърбин.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!