Треньорът на Левски Стойчо Стоев отказа да коментира дали бъдещето му е свързано с клуба и след края на сезона. Специалистът заяви, че по темите, свързани с договорите, ще говори след повече от месец.

"Дайте да не коментираме за договори и така нататък... Може би по-задълбочен отговор ще ви дам след месец, месец и нещо. Обещавам. Аз за себе си имам някаква яснота какво ще правя по-нататък. След месец, месец и половина този разговор би могъл да има по-голяма сила. На всеки български треньор трябва да му минават такива мисли. Той трябва да търси място, където да получи по-голяма реализация. Повечето от нас отиват в чужбина, но много рядко при по-добри условия. Нека да се съсредоточим върху предстоящия мач", заяви Стоев.

Относно предстоящата среща с Берое от 27-ия кръг на "А" група, специалистът заяви, че за него е много важен резултатът в срещата, тъй като след нея "сините" може да имат аванс от 7 точки пред старозагорци.

"Няма спор – Берое е добър отбор. От доста време се представя на ниво в първенството. Ще бъде един сериозен двубой. Него го пропускат Менголо и Сашо Александров. Имали сме разговори с играчите относно значението на мача. Евентуален успех ще ни даде точково предимство, което би ни дало спокойствие. То пък ти дава в следващите мачове възможност да играеш по-спокойно."

"За Менголо бях сигурен, че ще има проблеми, понеже 7 месеца не е участвал в никакви тренировъчни занятия, не просто контроли или мачове. Според мен неговото истинско лице може да го видите от лятото нататък. Ние го искахме още миналата зима. Той не е слаб футболист, той е добро попълнение. Проблемът е, че не е тренирал. Когато един играч не тренира, става много трудно“,завърши Стоев.

Левски посреща Берое утре в 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". 

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!