Наставникът на Левски Стойчо Стоев свиква с непрестанното напрежение в клуба. След нулевото равенство със Славия специалистът каза, че не е учуден от информациите за евентуалното му уволнение и преди този двубой.

"Още преди мача се започва. Така ще бъде до края на първенството. Няма да се търси чисто футболното, а се търси нещо друго", каза Стоев.

"Това е право на всеки журналист или определена група хора, но аз съм си в Левски", добави пред Диема Спорт треньорът на "сините".

Стоев изрази съжаление за многото пропуски в столичното дерби. "Не знам колко положения трябва да създаден, за да вкараме гол. Проспахме първото полувреме, доста лежерно играхме. А и Менголо ако беше реализирал, щеше да стане друг мач. После и гредата на Венци Христов... не съумяваме да вкарваме. Още след края на мача да говоря за притеснение в играчите, липса на класа, не бих го направил, нещата са комплексни", коментира Стоев.

Той обясни ранната сменя на неубедителния Джъстин Менголо - "Не бях доволен от неговото представяне, най-вече в дефанзивен план. В един момент Веско Минев играеше срещу двама противника. Просто смяната щеше да е по-рано, но Краев не беше готов."

"Искаха победата, не мога да го отрека, но трябва да реализираш ситуациите, за да спечелиш. А и все пак е важно и да не загубиш", каза Стоев.

"Бурабия е доста добър футболист, но проблемът при него е, че обича да се заиграва с топката. Трябва да е по-бърз", посъветва своя играч Стойчо Стоев.

"Твърде рано е още, има много срещи. В България всеки мач е на кантар", добави треньорът на Левски.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!