Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата с 2:0 над Арда в среща от Ефбет лига, с което тимът му записа пети пореден успех без да допусне гол. Мъри остана доволен от играта на тима си и похвали играчите, като допълни, че за някои от тях пристигат оферти за милиони.

„Доволен съм как отборът влезе в мача. Контролирахме играта през първото полувреме, но може би трябваше да отбележим още един гол, за да бъдем по-спокойни. Още се затрудняваме с последния удар и последното подаване, но имаше желание и агресия. През второто полувреме изпуснахме контрола, но това не доведе до ситуации пред нашата врата“.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„С оглед на тежкия мач през седмицата, това не е нещо неочаквано. За 7-8 дни изиграхме три мача и съм доволен“.

„При нас всички футболисти могат да бележат и имат нужните качества. Ще решим проблемите само с работа и търпение, тъй като това е отборът, с който ще работим до нова година“.

„Търпеливо работим с младите, опитваме да ги развиваме. Към тях очакванията и изискванията са твърди високи. Като изключим Ивелин и Георги, другите са до 25 години. Имаме изключително млад отбор, който трябва да развиваме. Затова се притеснявам от време – навреме за крехкия отбор. Момчетата се стараят. Всеки трябва да добави доста малко, за да направи отборът по-голяма крачка. Знам нашите възможности, затова съм много внимателен в обещанията. Ивелин днес изглеждаше добре. Имах притеснения за Георги Миланов, защото имаше и COVID. Съхранихме го, влезе накрая“.

„Сухите мрежи много пъти се дължат на това, че трябва да работим изключително много в защита. Трябва да продължим да работим и надграждаме“.

„Сега имам вариативност в средната зона и атака. На никой нищо даром няма да дам. Всеки трябва да се бори за мястото си. Сега е прекалено крехка конкуренцията“.

„Противниците досега не бяха от нашата класа, но преди се мъчихме срещу такива съперници. Сега побеждаваме с лекота. Левски има по-важни неща, отколкото да вземе някой играч“.

„Декември месец имахме 0 лева оферта за футболистите ни. Левски вече си позволява да отказва милионни оферти в евро. Това е добър атестат, че в клуба вече се работи както трябва. Имаме милионни предложения, някои ги отказвам. Към всички млади играчи има всекидневен интерес. На този етап няма оферта, която да е приета. На този етап явно не се налага да продаваме“, заяви Стоилов след двубоя.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК