Наставникът на Левски Станимир Стоилов коментира победата с 2:0 над Марек в Дупница за Купата на България и предстоящото вечно дерби с ЦСКА, което е в неделя от 16:30 часа. Мъри обяви, че "червените" са малко по-напред игрово от неговия тим.

"Задачата, която имахме, я изпълнихме. Радвам се, че има такива традиционни и исторически клубове като Марек. За съжаление от годините, в които съм идвал тук, нищо не се е променило.

През първото полувреме имахме много моменти и трябваше да отбележим поне трети гол, за да затворим мача. През второто намалихме темпото.
Като потенциал можем и трябва да играем много по-добре.

За съжаление, изиграхме един мач на добър ритъм в София и веднага трима травмирани. Имаме проблеми, ще ротираме и ще търсим най-добрите решения. Една от целите е да продължаваме напред за Купата", каза Стоилов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Днес имам доста забележки. Предстоят два мача с моментни лидери в първенството. За нас е предизвикателство и се надявам да се представим добре.

Една победа над ЦСКА ще ни даде самочувствие и увереност. ЦСКА е малко по-напред игрово и като самочувствие, защото две години поред играят в групи на Европа. За нас е важно да покажем левскарския дух. Ако не се възстановят футболистите, имаме добри юноши - няма страшно", продължи наставникът на "сините".

"Бари се старае много. С добра динамика и дисциплина е, може би му липсва голът.

Костадинов изпълни това, което трябваше да изпълни. Има сериозен потенциал, но мисля, че паузата, която е имал заради операцията, не му дава да разгърне оптималните си възможности", добави Стоилов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022