Треньорът на Левски Славиша Стоянович даде мнението си след равенството 0:0 с Етър на стадион "Ивайло", което определи като загуба на две точки.

"Беше труден мач, както и очаквахме. Много агресия и от двете страни, добро темпо - и двата отбора имаха положения. Искахме три точки, загубихме обаче две. Беше равностоен мач, трябваше да имаме повече концентрация. 

Мисля, че имахме малко по-добри положения за гол, но можеше и да загубим точката. Имам смесени емоции. Променихме схемата, във фаза "защита" беше добре, но на дълги топки не бяхме концентрирани. Трябва да се вземе предвид, че за първи път играхме в този състав с трима-четирима дебютанти", започна Стоянович.

"Искахме да сме по-компактни, но всеки мач е труден. Бари имаше желание за гол, но е на три тренировки с нас, трябва му още време, за да влезе в ритъм. Не знам какво става с трансфера на Робърта, нямам конкретна информация. Ако кажа нещо, ще излъжа. Имаме нападатели и ще видим какво ще стане, ако Робърта си тръгне. Стивън Петков е професионалист, разбира ситуацията и знае, че ще има ротации", добави треньорът на Левски.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството