Треньорът на Левски Славиша Стоянович похвали футболистите си след контролата с Олимпия (Любляна). "Сините" победиха с 1:0 с гол на Найджъл Робърта. 

"Специално през първото полувреме имахме добри положения. Малко успокоихме темпото след това. Имахме много натоварени тренировки и сега влизаме в момента, в който повече да залагаме на тактика, а не толкова на интензивни тренировки", обясни Стоянович пред Левски ТВ. 

"Имахме хубави шансове за гол днес, но трябва да поправим концентрацията в наказателното поле. Доволен съм от динамиката. Много тичане, много агресия, но имаме доста работа в тактически план и се надявам малко да се поуспокоим. Да работим с глава, а не с физика", сподели Стоянович.

"Трудно е да коментирам Луи Нганиони веднага след мача. Има още тренировки има и още един мач. След това ще видим. Има конкуренция и в защита, и при халфовете, трябва да намерим добра схема за всички. Като направим смени да държим ниво. Всички отбори в контролите са добри. Трябва да направим добър анализ, утре имаме две тренировки", добави треньорът на Левски.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021