Треньорът на Левски Славиша Стоянович не остана никак доволен от равенството 2:2 с Ботев (Пловдив). Специалистът посочи редица грешки на тима си и подчерта, че не може целият отбор да разчита само на Найджъл Робърта в атака.

„Не знам откъде да започна. С такива грешки в защита, неориентираност в халфовата линия, не съм очаквал днес. Честно да кажа имахме късмет да не загубим и тази точка. Искам да бъда реален и обективен. Не може да така безотговорно да играем“, започна изказването си пред Диема Спорт Стоянович.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Не знам на какво се дължи. Трябва да се успокоя и да видя мача пак. Не можем толкова глупаво да губим топки. Губим в опасни зони, правим нарушения. Подаряваме им чисти топки. Не беше добре и мога само да се извиня на феновете на Левски. Такъв дезориентиран отбор не съм очаквал“, добави още той.

„Направили сме добър анализ на Ботев. Знаехме, че е възможно да играят с четирима в защита. Направихме и нашата схема. Знаем, че имат качествени футболисти, които на скорост ще ни създадат проблеми. Супер ден на Илиев. Нямахме отговор на неговата игра и искам да го поздравя. Това беше добре за играчите, които са бързи и играят на крилото“, каза сръбският специалист.

„В петък на тренировката и Михайлович се контузи. В три дни и тримата крайни защитници се контузиха. Но това не е оправдание защо не играхме на нивото, на което трябва да сме. Това е футбола и трябва да реагираш“, каза Стоянович.

„Това са добри неща, но ние не може да се опираме само на головете на Робърта, за Левски е малко. Трябва халфовете, крилата също да вкарват“, каза сръбският специалист.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството