Треньорът на Левски Славиша Стоянович изрази съжаление след отпадането на Левски за Купата на България. "Сините" загубиха с 6:7 след дузпи от Черно море (2:2 в редовното време и след продължения), след като Филипе Нашименто можеше да донесе победата за "сините", но прати топката високо над гредата на Благой Макенджиев. Стоянович призна, че е сгрешил и носи вината, че е предпочел да вкара Нашименто в последните минути на продълженията. Замененият беше Станислав Костов.

"Можеше да победим в редовното време. Нямахме нужната концентрация, след като ни вкараха в 91-ата минута. Трябва да честитим на Черно море, че бе концентриран през целия мач. Дузпите са лотария, но и Черно море се бориха до края”, коментира пред Диема Спорт Славиша Стоянович. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Може би е моя грешката, че пуснах Нашименто в края. Той е играч, който бие най-много дузпи на тренировки. По 5-10 минути на занимание, но изпуска, а това се случва", обясни треньорът на Левски.

"Да, сега ни остава само първенството. Максималната концентрация ще е в Първа лига. Не загубихме само мача, а и Холмар и Горанов. Не сме тъжни само за загубата, а и за тях двамата. Не знам какви са очакванията и кога ще се върнат. За Холмар не изглеждат добри, за Горанов не знам, тъй като ще разберем утре”, добави Стоянович.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ – СЕЗОН 2018/19