Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори след победата с 2:0 над Локомотив (София) в контролата, организирана в паузата на първенството заради националните отбори. Специалистът обясни и какво се случва с Атанас Кабов, който беше откаран с линейка в болница.

"Това беше приоритетът ни - последните два-три дни направихме по-леки тренировки, за да си отпочинат малко играчите, които натрупаха повече минути. Не мога да кажа какво е състоянието на Атанас Кабов. Илия Димитров вече дълго време го мъчи някаква контузия. Кабов отиде на преглед в болница. Чакаме резултат. Да, мисля, че ударът при него беше в главата. След него той не се чувстваше добре, не можеше да пази равновесие. Нека видим резултатите", обясни Стоянович.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Имаме още 7 дни за работа до мача с Лудогорец. Малко ни натежават контузиите, но по-важното е, че почти всички сме тук. Имаме само двама играчи, които са с националните отбори - Горанов и Холмар Ейолофсон. Богдан Вашчук се оплака от леки болки и не го пуснах днес, защото не исках да рискувам. Надявам се да не е нещо сериозно", допълни Славиша Стоянович.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019