Треньорът на Левски Стойчо Стоев коментира разразилата се дискусия около сравнението му между "сините" и Райо Валекано. Наставникът на столичани коментира, че просто това е първото име, което му е дошло на ума, и е имал предвид изцяло финансовите възможности на клуба. Припомняме, че Стоев направи сравнение, че Левски и Лудогорец са като Райо Валекано и Реал (Мадрид).

„Просто името ми дойде от само себе си. Това бе сравнение между финансовите възможности на два клуба. Единият няма възможности, другият има. Надявам се в един момент и ние да имаме такива възможности. В цял свят водещи са парите за качеството на играчите, които се взимат“, каза Стоев на днешната си пресконференция преди двубоя с Черно море.

Срещата на Левски с "моряците" е в четвъртък от 19:30 часа на "Георги Аспарухов".

„За мен е най-важно играчите да покажат това, което тренираме“, каза Стоев.

Специалистът коментира правилото за футболист до 21 години за тимовете.

„Футболист не се създава изкуствено. Когато един юноша върви добре, повечето треньори ще разчитат на него. Всеки един футболист и треньор е бил юноша. Мисля, че малко се изхаби това правило за юношите. Аз не сменям този футболист, защото мисля, че ми върши работа. Аз работя с 12 юноши в отбора.

На мен специално, живот и здраве, ако съм в Левски, няма да ми се отрази и да увеличат бройката на юношите. Но има отбори, при които ще се отрази. Затова казвам, че юношите с правила няма да станат футболисти, те ще станат с работата си“, заяви Стоев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!