ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!  

Бившият член на УС на Левски и известен баскетболен треньор Константин Папазов обвини изпълнителния директор на Левски - Иво Ивков в лъжа.

Тити бе изключително емоционален в студиото на БНТ и обясни защо е неудобен за любимия си клуб. Ето какво каза със сълзи на очи:

"Предстои среща в НАП. Наско кани Ивков и експерт финансист на "Палмс Бет" и Иво Ивков казва: "Аз няма да ходя заради човека от "Палмс Бет". После излиза, че той не бил канен. Истината е само една, гледните точки са различни.

 200 лв Начален Бонус Спорт!

Фокусът от успехите на Левски е от идването на Мъри, но това не може да се случи без финансовата стабилност на "Палмс Бет". Лили Иванова ни се чуди как разпиляваме такава огромна любов.

Едно е да отидат Наско и Тити при Мило Борисов, друго е Мунчо от "Под Игото". Съдбата е отредила Наско и Мъри да спасят Левски. Когато някой се почувства обиден, си тръгва. Няма да се вменяват неистини. Мене Левски ме е създал, имам 17 първи места за клуба. Бил съм като малък от ЦСКА, но няма да допусна никой да вменява на обществото неистини.

В пик, когато Левски спечели Купата, сдружението "Левски на Левскарите" събра само 1200 човека. Замислете се? Аз казвам истината за Левски, затова съм неудобен!".

Тити говори за отношенията си с Наско Сираков и Мъри Стоилов, акциите, които така и не получи, и др.

"Най-лесно на този свят се казва истината. Силното медийно отразяване на проблема е защото Левски е феномен. Има две огромни силни фигури в Левски - тези на Наско и Мъри. Понеже много оспорват качествата на Сираков - "Защо е той?", "Как е той?"... В историята на Левски, най-авторитетното живо име, най-обединяващото, е това на Наско Сираков. Замисляте ли се колко голям риск е да се захванеш с подобно нещо? Когато този човек е взел за себе си рисковото решение, в най-трудния момент, да заложи името си, за да спаси Левски, всякакви други коментари по негов адрес трябва да бъдат игнорирани.

Сдружението "Левски на Левскарите" каза и друго нещо, освен Сираков, Иво Ивков също да подаде оставка, ако трансферите не са на стойност шест милиона. Сега калкулаторите ли да вадим? Това са дребнотемия. Един голям европейски клуб не занимава обществеността с неосъществени трансфери. Две седмици преди Шолак уж да каже "Да", да продадем футболисти и да го надхитрим ли?

Да, с оглед на развитието на нещата, тези продажби щяха да са много ценни за развитието на клуба, но към датата на събитието, е постъпено правилно и коректно пред бъдещия собственик. След това вече излизането пред медиите и коментирането на цифри е грешка. Когато си сбъркал има няколко неща - не пристрастие, а фактология - може ли изп. директор да се обяви срещу собственика? Може, разбира се. Или правиш пресконференция и казваш достойно подавам оставка, защото не мога да работя с този човек, или търсиш начин да се разберете.

В едно семейство може да има жестоки скандали, но пред общността то трябва да бъде обединено. По изчисление на "Тренд" - феновете на Левски са над 700 000. Левски му е силата в огромния капацитет хора, които го обичат. Левски е феномен, ние сме престъпници да се опитаме да разединим тази народна любов. Всеки един запалянко трябва да бъде еднакво отдалечен от клуба - той може да помага със сезонен билет, дарение, членски внос и минимум една фланелка от магазина. В равенството на феновете е заложено бъдещето на Левски. А не някои други да поставят ултиматум...

Господа, нека имаме други послания. Нека покажем послание, че Левски е различен. Ако Мило Борисов не беше толкова изискан и премерен, щеше отдавна да ни е бил дузпата. Аз нося лична отговорност пред този човек, защото съм го убедил какво значи Левски. Въпреки доста некоректни изказвания по негов адрес".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК