Кампанията за продажбата на абонаментни карти в Левски за новия сезон върви „катастрофално” към момента. Това обясни акционерът в клуба Константин Папазов пред NOVA. 

Баскетболният специалист подчерта, че това е най-прекият път към спасението на любимия отбор - чрез закупуването на абонаметни карти. Към момента обаче Папазов е разочарован и не може да повярва на случващото се, предвид факта, че Левски има огромна фенска маса.

Winbet - победата е на върха на пръстите (18+)

"Кампанията върви катастрофално слабо. Или аз имам друго мислене и живея в друг свят, или.. когато започна кампанията аз бях сигурен, че сектор „Б” ще бъде разпродаден. Защото смятам, това е моя гледна точка, никой не ангажирам с нея, че 90 лева са 17 кутии цигари, които повечето пушачи пушат в рамките на 17 дни в месеца. 90 лева струва годишната карта за сектор „Б”. Това се пада по около 4,5 лева на мач при положение, че имаме 18 или 20 мача за сезона. Мислех си, че докато изляза от карантина 5000 карти ще бъдат продадени. Никой не може да ме убеди, при тази огромна численост, която имаме, защо не са продадени 17 хиляди карти. Това е най-прекият път към твоето желание да помогнеш. Това е най-чистият път”, коментира Тити Папазов пред NOVA.