„Наистина усещам подкрепа от страна на ръководството, от шефовете", коментира наставникът на Левски Елин Топузаков пред bTV. "За мен е пределно ясно, че на горещия стол на старши треньор на Левски това, че имам подкрепа не трябва да ме успокоява. Напротив, защото всеки един треньор зависи от резултатите. В крайна сметка колкото и добре да работиш, когато нямаш успех, треньорът си заминава”, сподели Топузаков.

Tой гледа с оптимизъм към новата година и не се страхува от провал. Младият специалист обяви, че не обвинява бившия наставник на "сините" Люпко Петрович за изненадващата му оставка. "Беше изненадващо, защото с Люпко работихме много добре в екип. Смятам, че нещата, които са го подтикнали да напусне, са доста дълбоки и всеобхващащи. Не искам аз да бъда съдник, но всеки човек взима някакви решения", заяви Топузаков.

Младият треньор е категоричен, че няма да се учи на гърба на Левски и ще разчита на своите идеи и 20-годишен опит, за да може да развие отбора. Той не се притеснява от провал и не очаква безгранично доверие от страна на ръководство при липса на резултати. 

"Колкото и добре да работиш, когато нямаш успех, треньорът си заминава", категоричен е Топузаков.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига