Помощник треньорът на Левски Елин Топузаков призна, че последните два дни са били доста трудни за всички на "Герена". Бившият капитан на "сините" отказа да коментира решението на Люпко Петрович да напусне треньорския пост, като единствено призна, че той и Асен Букарев са провели доста разговори с футболистите по тази тема.

"Едва ли аз трябва да отговоря от името на Люпко Петрович, той е достатъчно голямо име. И днес той все още е треньор на Левски. В официален мач нямаме загуба. За работата в един клуб са най-важни резултатите, а той ги има. И аз, и Асен Букарев имаме доста разговори с футболистите. Преживяхме два доста трудни дни", призна Топузаков.

Относно успеха с 2:0 над Берое, той заяви: "Доволни сме. Като игрово поведение, като ръководене на мача, така трябва да изгрежда Левски. Левски трябва да атакува, можехме да победим и по-изразително . Нека днес се порадваме на победата, от утре ще мислим за Черно море, който е добър и солиден отбор. Това ще е турнирен двубой. Ще стане здрава битка и се надявам, че ние ще сме краен победител".

Всичко за Първа лига
ТВ програмата на Първа професионална лига