"Вкарахме си едно от многото положение. За съжаление имахме няколко ситуации, в които можехме да отбележим втори и трети гол и рано да приключи срещата. Не беше лесен двубой, благодаря на момчетата. Черно море също имаха шансове, затова съжалявам, че изпуснахме нашите положения. Изиграхме умен мач. Пропуски и грешки се получават, а ние ще се стараем да ги изчистим", започна Топузаков.

"Липсваха основни играчи, но други играха добре на тяхно място. Имам нужда от всички състезатели и разчитам на всички. Александров и Пиргов направиха добър тандем и е нормално когато двамата са в центъра на защитата да има по-голяма стабилност, но всички в отбора са важни", коментира още треньорът на Левски.

"Надявам се Костадинов и Бурабия да започнат пълноценни тренировки в седмицата преди подновяването на шампионата".

"Не мисля че има отпускане в Левски. Напротив, прекалено стегнати сме. Чувства се лека скованост. Момчетата преминаха тежък път и съм горд, че са тук, защитават клуба и се представят добре", продължи Топузаков.

"Имаме набелязани имена за селекция. Обширен процес е. Тепърва ще обсъждаме и ще преценяваме опциите. Ще има нови, които се надявам да са качествени и да помогнат", каза още Топчо и допълни, че "сините" ще играят контрола в събота със Септември, а през седмицата с първия тим ще тренират доста момчета от школата.

"Ще гледам с интерес Лудогорец - ЦСКА, но нямам предпочитания как да завърши", завърши треньорът на Левски.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига