Треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес заяви, че неговият отбор още не се е класирал за следващия етап на Лига Европа, въпреки че победи Левски с 3:0 в първия мач. Реваншът е утре от 19:30 часа на "Георги Аспарухов". 

"Още не сме се класирали. Те ще ни атакуват и пресират още от първата минута на мача. Очаква ни труден мач. Левски е голям отбор и голямо име. В първия мач имахме предимството да играем цяло полувреме с човек повече, което се отрази на хода на мача. Уважаваме съперника", започна испанският специалист.

"Всички играчи са здрави и са на линия за срещата. Целият ни фокус е насочен към мача утре и е важно каква игра ще покажем. Надявам се след края на срещата всички да бъдем щастливи. Повтарям, предстои ни много важен мач. Важно е всички да разберат, че трябва да мислим само за него. Не мислим за следващите мачове, защото още нищо не сме постигнали.

Това, че ще играем пред празни трибуни, не ни дава предимство. Футболът е за хората и за феновете. Трудно е да се играе пред празни трибуни", добави наставникът на АЕК.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020