Трима футболисти на Левски все още не са се съгласили да намалят заплатите си, каквато идея се роди в "синия" клуб след извънредните мерки у нас заради заплахата от коронавирус и спирането на родното първенство. Спортният директор на Левски Ивайло Петков коментира темата в интервю пред "Дарик" и каза, че всички други бързо са се съгласили да направят жест към клуба в трудния момент.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Тук е моментът да им благодаря на всички, които се съгласиха на този компромис. Те влязоха в положението, което е еднакво за всички. Искам да подчертая, че абсолютно всичко е доброволно. Тази мярка беше съгласувана с тях по най-простия и обикновен начин. Много е радващо, че почти всички се съгласиха. Има три момчета, които още мислят по въпроса. Темата с тях е отворена. Те разговарят със своите агенти и адвокати по въпроса. Ние не ги задължаваме или принуждаваме. Всеки човек е различен и всеки трябва да вземе своето решение, дали да го направи, или пък не. В голяма степен им е повлияло и отношението на нашите фенове. Те виждат, че се прави абсолютно всичко, за да се чувстват добре", коментира Петков, който в момента е със семейството си в Плевен.

Бившият национал разкри, че няма проблем с пътуването до София и обратно, тъй като разполага с нужната служебна бележка.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!