Позабравеният Тръст "Синя България" oтново се опита да напомни за себе си, като пусна абсурдна декларация срещу дарението от 500 000 лева, което направи фирмата на депутата от ДПС Делян Пеевски "Интръст" ЕАД.

Без каквито и да било разумни доводи представителите на така наречения тръст нападнаха без аргументи щедрата подкрепа, която беше направена в кризисен момент за вековния клуб.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

За всички, които обичат Левски е ясно, че помощта за обичания от тях тим в момента е изключително ценна. С дарението, което направи Делян Пеевски той показа не само, че обича любимия си отбор, но е и готов да го подкрепи. Хилядите привърженици на "сините" в това число бизнесмени, общественици и редови фенове също дадоха своя дан за спасяването на клуба.  

Това добре се съзнава от милеещите за Левски. Тези от Тръст "Синя България" обаче няма с какво толкова да бъдат запомнени през годините, освен с декларациите си, с които целят забъркване на скандали, и приковаване на медийното внимание, което успяха да направят и с днешната си изява.

С тази си постъпка Тръст "Синя България" за пореден път показа, че е най-малобройната фракция в Левски и е загубила влиянието си сред "синята" общност.