Полузащитникът на Левски Васил Панайотов изрази задоволството си от факта, че отново защитава екипа на родния си клуб. Това лято халфът се върна на "Герена", след като за последно игра в Полша.

"Лидери в Левски няма. Всеки има своята собствена роля в съблекалнята. Всеки един от нас се опитва да научи повече от Обертан. Той е невероятна класа. Хубаво е да играеш с класни футболисти като Жорди Гомес и Обертан, защото с тях можеш да се усъвършенстваш", коментира Панайотов пред "bit". 

"Изобщо не се замислих, когато ми предложиха да се завърна в Левски. Чакал съм този шанс и съм щастлив, че съм тук. Искам да направя всичко възможно, за да спечеля всичко с Левски. Обещаваме на феновете, че отборът ще дава всичко от себе си и с процеса на работа, той ще става все по-силен", добави халфът.

"Треньорът решава кой да играе. Ние трябва да работим за атаката. Важно е да вкарваме голове, няма значение дали те са реализирани от българи, или чужденци. Важно е да побеждаваме. Разбира се, че искам да играя в чужбина. В момента обаче съм концентриран изцяло върху изявите си в Левски, защото това е шанс веднъж в живота", каза още Панайотов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма