Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов коментира пред БЛИЦ резила на Левски - отпадането от Вадуц (Лихтенщайн).

"Левски имаше своите шансове, все пак четирима от футболистите на Вадуц са били преуморени, работили са сервитьори и са имали банкет след първия мач. А при тях банкетите са продължителни. Нито съм знаел, че Левски ще отпадне, нито съм искал да отпадат. Просто когато гроб копаеш - в него падаш, това е стара максима", коментира Стефанов.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Само те са отбор на народа, само те са вечно прави, сами срещу всички... Срещу кога бяха днес? Видяхте - срещу четирима сервитьори, двама автомонтьори, а другите полуаматьори", продължи босът на Славия в типичния си стил.

"Ние им взехме Купата на България след победата на финала, явно ние сме основните виновници, че те са евроидиоти! Всички са им виновни - международното положение, климатичните особености, емигрантите, все някой им е виновен", добави Стефанов. 

"Дано ние победим в реванша с Илвес Тампере в четвъртък. Нека обаче не слагаме тигана преди да хванем рибата. Четвъртък вечер ще видим дали ще имаме право да говорим или като тези момчета (б.р. - левскарите) ще бъдем с наведена глава. Вярвам, че футболистите ми разбират отговорността, а и имаме треньор, който е знаещ и можещ, така че съм спокоен в това отношение", каза още Венци Стефанов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Трансферно лято 2018 в Първа лига