Стойчо Стоев вече не е треньор на Левски, след като двете страни се разделиха по взаимно съгласие по-рано през деня. Георги Иванов-Гонзо остава спортен директор, което потвърди на пресконференция на "Герена". Бившият нападател разкри, че ръководството води преговори с чужденец, който да бъде представен в понеделник или вторник.

От сигурни източници БЛИЦ СПОРТ научи, че "сините" шефове са умували доста повече от един или два варианта за наследник на Стойчо Стоев. Повечето наистина са били за чужденец, но е имало възможности и българин да поеме отбора. Вече съобщихме, че Петър Хубчев е имал разговори с представители на Левски. Доскорошният наставник на Берое се е чул няколко пъти и за последно в четвъртък вечерта с човек от "Герена".

Останалите обсъждани варианти вече са ясни - единият е Люпко Петрович. Другият е чужденец, чието име все още не се споменава. Възможно е, ако не бъде постигната договорка с въпросния чужденец, Люпко да поеме тима. При него ситуацията е ясна - той е готов веднага да поеме към София.

Близки до ръководството на Левски отново са предложили вариантите Емил Велев и Велислав Вуцов./БЛИЦ СПОРТ