Левскарската организация "София Запад" обяви бойкот, изразявайки недоволството си от ръководството на клуба начело с Наско Сираков. Крайните ултраси са афектирани след загубата снощи с 1:3 от Черно море във Варна и реакцията им не закъсня. Ултрасите от "София Запад" информираха какви мерки предприемат.

"Обявяваме се против гаврата на ръководството с вековния ни клуб", написаха в изявление от фенската фракция. 

Скандални сцени след Черно море - Левски СНИМКИ

Цялата позиция на "София Запад":

"Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. При нас вече нужда от мъдрост, сляпа отдаденост и реверанс - няма. На карта е заложено достойнството на Левски. А Отбора на народа нито е карта в покера, нито е обект за залози. Е, поне не би трябвало да бъде...

Ние от клуб на привържениците на Левски - София Запад се обявяваме против гаврата на ръководството с вековния ни клуб. Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: "Още, още...". 

Нашето категорично решение е, че е дошло време за действия! Първото, от които ще бъде бойкот на двубоя с Берое идния уикенд. 

Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена, стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи. Затова в събота, 20 Април - сектор Б остава празен! 

С нас, който иска... Срещу нас, който може!

Само Левски!".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. При нас вече нужда от мъдрост, сляпа отдаденост и реверанс - няма. На карта е...

Публикувахте от Sofia West в Неделя, 14 април 2024 г.