ПФК Левски обяви колко броя виртуални билети продаде за мача с Лудогорец, който така и не се състоя и беше отложен заради пандемията от коронавирус. Както е известно, двубоят от 25-ия кръг на efbet Лига трябваше да се играе днес от 17:15 часа на "Герена". За него "сините" пуснаха специални виртуални билети с цена 10 лева. Феновете на Левски закупиха 10 898 броя, като по този начин поставиха впечатляващ рекорд. Освен това донесоха солиден приход в клубната каса - над 100 хиляди лева.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Цялото съобщение на ПФК Левски:

"10 898 преподадени урока по любов! 10 898 доказателства за това колко е силна левскарската общност и колко много може, когато е обединена! На бройката от 10 898 билета слагаме и финал на продажбата на билети за мача с Лудогорец. Двубой, който трябваше да се играе на закрити врата, а в крайна сметка бе отложен заради извънредните мерки около разпространилия се корона вирус.

И това обаче не спря привържениците на Левски да чупят рекорди и да пишат история! Благодарим ви, „сини“ сърца! Измеренията на този акт имат дори по-голяма морална отколкото финансова стойност за клуба! Единни в делата, с Левски в сърцата!

Припомняме, че поради извънредното положение, поръчки от клубния магазин ще са възможни единствено онлайн на https://fanshop.levski.bg/

Следете всичко за дарителската кампания на www.levski.com

Пазете себе си, пазете и околните!

Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски!".