Новото попълнение на Левски Живко Атанасов изрази радостта си от възможността да защитава екипа на родния си клуб. 29-годишният защитник подписа днес със "сините" и проведе първа тренировка. 

"Чувствам се отлично. Това е една моя сбъдната мечта. Много съм щастлив, амбициран и нямам търпение да започна да тренирам с отбора, за да започна да показвам това, което мога. Нямах никакво колебание да дойда в Левски. Позитивно настроен съм за цялата ситуация. Всичко ще се оправи и клубът ще влезе в релси, както винаги е било тук. Нямаше колебание, а леко забавяне, относно разтрогването на договора ми с бившия ми клуб", каза Атанасов, който игра за последно в Италия.

"Следях първенството. Гледах определени мачове, но не абсолютно всички, защото в Италия по това време се интересувах от други отбори и първенства. Винаги съм се интересувал какво става в родния ми клуб. За мен е удоволствие да бъдат тук и да бъда част от това велико нещо“, добави централният защитник.

„Със сигурност налагането на млади футболисти ще доведе до резултати. Надявам се те да са високи, но разбира се, че ще трябва време. Трябва да се работи много. Искам да видя Левски, който побеждава във всеки един мач. Такъв съм свикнал да го гледам. Израснах с това и обичам да го виждам. Трябва да израстваме и да се върнем на върха, където ни е мястото“, каза защитникът.

„Публиката на Левски е най-великата. Феновете трябва да продължават да подкрепят клуба по начина, по който го правеха до момента, и да проявят разбиране. Когато излезе по медиите, че ще се връщам в Левски, получих много позитивна подкрепа. Изключително приятно е и съм много щастлив да знам, че зад гърба ни има такава публика, защото това е нещото заради, което го правим", добави синът на именитата ни хърделистка Йорданка Донкова.