Вратарят на Левски Боян Йоргачевич е привлякъл вниманието на селекционера на Сърбия Радован Чурчич и отново може да стане част от националния отбор на родината си.

Йорга за една година се превърна в ключов футболист за Левски. Боян изигра много силен мач и срещу Черно море, огорчавайки играчите на "моряците" с отличните си намеси. Чурчич обмисля дали да не изпрати повиквателна на стража на "сините" за предстоящите контроли с Полша и Естония в края на март.

Сърбите имат доста проблеми с вратарския пост. Към днешна дата титуляр е стражът на Цървена звезда Дамир Кариман. Негова алтернатива обаче са непопулярни имена като Марко Димитрович (Алкоркон) и младият Предраг Райкович (Макаби Тел Авив).
Евентуално Йоргачевич ще спори за повиквателна с други опитни колеги в лицето на Владимир Стойкович (Макаби Хайфа) и Желко Бъркич (Карпи).

До момента вратарят на Левски има записани 7 мача с екипа на "А" националния отбор на Сърбия. Йоргачевич прави своя дебют в контролата срещу България на стадион "Васил Левски”, спечелена от гостите с 1:0 през 2010 година.